Ypress Digital Music Editions

Innovatieve scores voor hafabra

In de 21ste eeuw verzamelen we onze dagelijkse informatie steeds vaker op mobiele beeldschermen in plaats van op papier. We lezen de krant online, bladeren door boeken op e-readers, en communiceren via sociale media. Tot op vandaag blijven de meeste muziekuitgeverijen echter trouw aan papier en inkt, aan publicatievormen van de vorige eeuw. Dat leidt tot stapels papieren in bibliotheken, hoge verzendingskosten, en lange wachttijden.

Bij Ypress durven we de vraag stellen: Why Press?

Wij drukken onze partituren niet af op dure machines, met kostbaar papier en inkt. We bieden digitale partituren aan waarvan de gebruiker zelf beslist om ze – meteen na aankoop - af te drukken op het juiste aantal exemplaren. Nog beter is natuurlijk om de partituren op een mobiel beeldscherm te lezen via één van de talrijke apps die recent ontwikkeld werden.

We beperken de kosten, ten voordele van de klant én de componist!

Het spreekt voor zich dat de keuze voor digitale partituren ook kostenbesparend werkt. Die besparing laat ons toe om de partituren tegen gunstige prijzen te verkopen. Bovendien gunnen we onze componisten een hoger percentage op de verkoopsprijs dan de gangbare norm. De directe link tussen de gebruiker en de componist vinden wij heel belangrijk!
Wie een Ypress partituur koopt, steunt in de eerste plaats de componist zelf, die op die manier meer ruimte krijgt om nieuw werk te creëren. Met je Ypress account heb je bovendien altijd toegang tot de recentste versie van alle werken die je aankoopt, en blijf je op de hoogte van eventuele updates of correcties van de partituren.

Bij Ypress koop je geen noten, maar een muzikaal verhaal!

Ypress Digital Music Editions kiest resoluut voor de toekomst, een toekomst die vandaag al werkelijkheid is!
Daarin maakt Ypress Digital Music Editions het verschil!

button